Мила Царовска

Таг
3Вести

ДЕЦАТА ВО ШКОЛО ЌЕ УЧАТ ЗА ПРЕВЕНЦИЈА ОД СЕКСУАЛНО ВОЗНЕМИРУВАЊЕ И НАСИЛСТВО – ПОЧНА ОБУКАТА НА НАСТАВНИЦИ ЗА СЕКСУАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ

ЉУБОВТА ИМ ПРИПАЃА НА СИТЕ – ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ПРВАТА ПАРАДА НА ГОРДОСТА ВО СКОПЈЕ

ВЛАДАТА ОБОЕНА ВО ПОРТОКАЛОВО – ПОЧНА КАМПАЊАТА „16 ДЕНА АКТИВИЗАМ ПРОТИВ НАСИЛСТВОТО ВРЗ ЖЕНИ И ДЕВОЈКИ“