БОГАТСТВОТО НА МИЛИЈАРДЕРИТЕ ПОРАСНАЛО ЗА 27% ВО КОРОНАКРИЗАТА И ДОСТИГНАЛО РЕКОРДНИ ВИСОЧИНИ