ФРАНЦУЗИН ОСВОИЛ МИЛИОН ЕВРА НА ЛОТАРИЈА ДВАПАТИ ЗА ДВЕ ГОДИНИ – ШАНСИТЕ СЕ ЕДЕН ВО 16 ТРИЛИОНИ