Милош Б. Андоновски

Таг
2Вести

ТЕАТАРСКИОТ ФЕСТИВАЛ „ВОЈДАН ЧЕРНОДРИНСКИ“ ЦЕЛА ГОДИНА ЌЕ ОРГАНИЗИРА РАБОТИЛНИЦИ ЗА ШКОЛИТЕ

ХАМЛЕТ ГО ГЛУМИ ЖЕНА ЗА ПРВПАТ ВО МАКЕДОНИЈА, ПРЕМИЕРАТА Е ВЕЧЕРВА ВО КИНО КУЛТУРА