ЖЕНЕВА ВОВЕДЕ НАЈВИСОКА МИНИМАЛНА МЕСЕЧНА ПЛАТА НА СВЕТОТ ОД 4.000 ФРАНЦИ, ОДОБРЕНА НА РЕФЕРЕНДУМ