министерка

Таг
3Вести

ФРАНЦУСКИ „ПЛЕЈБОЈ“ СО МИНИСТЕРКА НА НАСЛОВНАТА СЕ РАСПРОДАДЕ ЗА ТРИ ЧАСА

НИНА АНГЕЛОВСКА НА 31 ГОДИНА СТАНА ПРВА МИНИСТЕРКА ЗА ФИНАНСИИ

НОВОЗЕЛАНДСКА МИНИСТЕРКА СО ВЕЛОСИПЕД СЕ ОДВЕЗЛА НА ПОРОДУВАЊЕ