МИРАЛЕМ ПЈАНИЌ ПОТПИША ЗА БАРСЕЛОНА – ОД БЕГАЛЕЦ ДО ФУДБАЛЕР ВРЕДЕН 400 МИЛИОНИ ЕВРА