мирис

Таг
3Вести

РЕТКА ОРХИДЕЈА КОЈА ИСПУШТА МИРИС НА ЛЕШ ПРВПАТ ЌЕ ПРОЦУТИ ВО ЛОНДОН

НОВИОТ „МАЈБАХ“ ЌЕ ИМА МИРИС НАПРАВЕН САМО ЗА НЕГО

КОМАРЦИТЕ ПРЕПОЗНАВААТ ОПАСНОСТ, ПА БИДЕТЕ УПОРНИ КОГА ГИ БРКАТЕ