Мишел Јео

Таг
2Вести

АКТЕРКАТА МИШЕЛ ЈЕО И БИВШИОТ ШЕФ НА ФЕРАРИ, ЖАН ТОТ, СЕ ВЕНЧАА РЕЧИСИ 20 ГОДИНИ ОТКАКО ТОЈ ЈА ЗАПРОСИЛ

НОМИНАЦИИТЕ ЗА ОСКАР НАКЛОНЕТИ КОН АКТЕРИТЕ СО АЗИСКО ПОТЕКЛО – КИНА ЈА СЛАВИ МИШЕЛ ЈЕО, ВИЕТНАМ СО ДВАЈЦА ПРЕТСТАВНИЦИ