ШОН КОНЕРИ ЗАВЕДЕ МНОГУ ЖЕНИ КАКО ЏЕЈМС БОНД, НО ВО ПРИВАТНИОТ ЖИВОТ 45 ГОДИНИ ПОМИНА ВО БРАК СО ФРАНЦУСКА СЛИКАРКА