мисија

Таг
2Вести

ИСТОРИСКА МИСИЈА НА НАСА – ИСПРАЌА САТЕЛИТ НАЈБЛИСКУ ДО СОНЦЕТО ДОСЕГА

НАСА ДЕНЕСКА ИСПРАЌА НОВА МИСИЈА НА МАРС КОЈА ЌЕ ПРОУЧУВА МАРСОТРЕСИ