ТЕАТАРОТ ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ БАРА 18 ДЕЦА НА АУДИЦИИ ЗА МЈУЗИКЛОТ „ЗЕМЈА ВО КОЈА НЕ СЕ СТИГНУВА“