ФЕСТИВАЛОТ ЛИТЕРА ЌЕ ИЗЛОЖИ ИЛУСТРАЦИИ НА МЛАДЕН ТУНИЌ, УРЕДНИК НА „РОСИЦА“, „ДРУГАРЧЕ“ И „РАЗВИГОР“