ЈУБИЛЕЈНАТА 60. ГАЛИЧКА СВАДБА Е ВИКЕНДОВ СО МЛАДОЖЕНЦИТЕ ЕЛИСАВЕТА БУЛОСКА И ОЛИВЕР АНДРЕЕВСКИ