млади уметници

Таг
2Вести

ИЗЛОЖБА НА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА УМЕТНИЦИ НА ДЛУМ

МЛАДИТЕ ВЕЛЕШКИ УМЕТНИЦИ ГО НАПОЛНИЈА ЛИКОВНИОТ САЛОН КАКО РЕТКО КОГА