моден дизајнер

Таг
3Вести

СТАНОТ НА ДИЗАЈНЕРОТ КАРЛ ЛАГЕРФЕЛД ВО ПАРИЗ СЕ ПРОДАВА ЗА 10 МИЛИОНИ ЕВРА

СКОПЈЕ МОДЕН ФЕСТИВАЛ СО ДОМАШНИ И БАЛКАНСКИ ДИЗАЈНЕРИ ОД 3 ДО 6 АПРИЛ

ТЈЕРИ МУГЛЕР Ѝ ПРИСТАПУВАШЕ НА МОДНАТА ПИСТА КАКО ДА Е ТЕАТАР (ФОТОГАЛЕРИЈА)