Моден викенд Скопје

Таг
14Вести

ВЕЛЕШАНКАТА ЈАГОДА ПАЧЕМСКА СО ФУСТАНИ ОД ЦВЕЌЕ ОДРЖА РЕВИЈА НА МОДНИОТ ВИКЕНД СКОПЈЕ

МОДАТА НА РАСКРСНИЦА МЕЃУ ТРАДИЦИЈАТА И ИНОВАЦИИТЕ, ФОТОГАЛЕРИЈА ОД 28. МОДЕН ВИКЕНД СКОПЈЕ

МОДНИОТ ВИКЕНД СКОПЈЕ ПОЧНА СО РЕВИЈА КОЈА ЈА СЛАВИ СТАРОШПАНСКАТА КЕРАМИКА (ФОТОГАЛЕРИЈА)

МОДЕН ВИКЕНД СКОПЈЕ СО ДОМАШНИ ДИЗАЈНЕРИ ПО 28. ПАТ ОД 28 ДО 30 МАРТ

ДЕНОВИ НА ИТАЛИЈАНСКИОТ ДИЗАЈН ОД 14 МАРТ ВО СКОПЈЕ

ДВА МОДНИ НАСТАНА ЌЕ СЕ ОДРЖУВААТ ВО ИСТО ВРЕМЕ ВО СКОПЈЕ

МОДЕН ВИКЕНД СКОПЈЕ ПРОМОВИРА СВЕСНА МОДА НА СВОЕТО 22. ИЗДАНИЕ

СО СПОРТСКИ ГЛАМУР И СТУДЕНТСКИ КРЕАЦИИ ЗАТВОРЕН 20. МОДЕН ВИКЕНД СКОПЈЕ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

МОДНО ПАТУВАЊЕ ВО СИНИОТ ВОЗ НА ТИТО ВО СКОПЈЕ – ФОТОГАЛЕРИЈА