Модна недела во Њујорк

Таг
2Вести

РИЈАНА ЗАБРАНИ СЛИКАЊЕ НА СВОЈАТА РЕВИЈА НА ДОЛНА ОБЛЕКА

ДЕВОЈЧЕ БЕЗ НОЗЕ НАСТАПИ КАКО МОДЕЛ НА МОДНАТА НЕДЕЛА ВО ЊУЈОРК