модна недела

Таг
12Вести

ПАРИСКАТА МОДНА НЕДЕЛА ЌЕ ОДРЖУВА РЕВИИ, НО БЕЗ ПУБЛИКА

НОВАТА РЕВИЈА НА „ДИОР“ ВО ЗНАКОТ НА ФЕМИНИЗМОТ

АРМАНИ ЌЕ ОДРЖИ РЕВИЈА ВО МИЛАНО БЕЗ ПУБЛИКА ПОРАДИ ШИРЕЊЕТО НА КОРОНАВИРУСОТ

НАОМИ КЕМБЕЛ ЅВЕЗДА НА РЕВИЈАТА НА „ИВ СЕН ЛОРАН“ ВО ПАРИЗ

МЕНТАЛНОТО ЗДРАВЈЕ НЕ Е МОДА – ПРОТЕСТ НА РЕВИЈАTA НА „ГУЧИ“ ВО МИЛАНО

ЕКОМАТЕРИЈАЛИ ВО ФОКУСОТ НА МОДНАТА НЕДЕЛА ВО МИЛАНО

ВСЕЛЕНСКАТА ОДИСЕЈА НА „ЛУЈ ВИТОН“ ЈА ЗАТВОРИ ПАРИСКАТА МОДНА НЕДЕЛА

ПАРИСКАТА МОДНА НЕДЕЛА ОТВОРИ СО ДВОБОЈ НА „ДИОР“ И „ГУЧИ“

МОДЕЛИ СО ПОПРЕЧЕНОСТ – ЅВЕЗДИ НА МОДНАТА НЕДЕЛА ВО ЊУЈОРК

НЕ Ѝ ТРЕБААТ ЛАЈКОВИ НА НАЈСКАПАТА ОБЛЕКА НА СВЕТОТ, „ДИОР“ ГО ЗАБРАНИ ИНСТАГРАМ