РАДИОВОДИТЕЛКАТА И ПЕЈАЧКА МОЛИ КИНГ ВОЗЕШЕ ВЕЛОСИПЕД 500 КИЛОМЕТРИ И СОБРА ДОНАЦИИ ОД 1,5 МИЛИОНИ ЕВРА