СТУДЕНТИТЕ ОД ТЕХНОЛОШКО-МЕТАЛУРШКИ ФАКУЛТЕТ СО ИЗЛОЖБА НА ДИЗАЈНИ ИНСПИРИРАНИ ОД ФРАНЦУСКИОТ ПИСАТЕЛ МОЛИЕР