Монголија

Таг
2Вести

„ЛОНЛИ ПЛАНЕТ“ ГИ ИЗБРА НАЈДОБРИТЕ ДЕСТИНАЦИИ ЗА ПАТУВАЊЕ ЗА 2024, НА ПРВОТО МЕСТО Е МОНГОЛИЈА

НАУЧНИЦИТЕ РЕГИСТРИРАЛЕ ЕПСКО ПАТУВАЊЕ НА КУКАВИЦА ОД 12.000 КИЛОМЕТРИ