ФРЕДИ МЕРКЈУРИ И МОНСЕРАТ КАБАЈЕ – ЕДНО ОД НАЈГОЛЕМИТЕ ПРИЈАТЕЛСТВА ВО СВЕТОТ НА МУЗИКАТА