ТРПЧЕСКИ ЌЕ ГО ИЗВЕДЕ „МАКЕДОНИСИМО“ ВО МОНТЕ КАРЛО, „БИ-БИ-СИ“ ГО НАРЕЧЕ БРИЛИЈАНТЕН АЛБУМОТ СО КОНЦЕРТИТЕ ОД БРАМС