морска храна

Таг
2Вести

ВО НОРВЕШКА СЕ ОТВОРА ПРВИОТ ЕВРОПСКИ ПОДВОДЕН РЕСТОРАН, ВЕЌЕ ИМА 7.000 РЕЗЕРВАЦИИ