МОТ

Таг
18Вести

СРПСКАТА ПРЕТСТАВА „ЕВАНГЕЛИЕ ПО Ф. М. ДОСТОЕВСКИ“ ИГРА НА МОТ

НА МОТ ИГРААТ ДВЕ ПРЕТСТАВИ ОД СЕЛЕКЦИЈАТА ЗА НАГРАДАТА „БИШ“

ТУРСКИ ТЕАТАР СО ПРЕТСТАВАТА „СЛУГИНКИ“ ИГРА НА МОТ

ПРИЛЕПСКАТА ПРЕТСТАВА „ДЕКАМЕРОН“ НА КОЧОВСКИ ГО ОТВОРА 48. МЛАД ОТВОРЕН ТЕАТАР

ПРИЛЕПСКИТЕ АКТЕРИ ЈА ИЗНОСИЈА „ГЛЕМБАЕВИ“ НА ЕВРОПСКО НИВО, ВЕЛИ РЕЖИСЕРОТ БРЕЗОВЕЦ ПРЕД УТРЕШНАТА ИЗВЕДБА НА МОТ

МОТ ИМА ОБВРСКА ДА СОЗДАВА ПУБЛИКА ПРЕКУ ЦЕЛА ГОДИНА, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА МКЦ, РУСЕ АРСОВ

МОТ ГОДИНАВА ВО ДВА БЛОКА, МЕЃУ 26-ТЕ ПРЕТСТАВИ И ТРИТЕ ВЕРЗИИ НА „МОЈОТ МАЖ“ НА БУЖАРОВСКА

ВЕЛЕШКАТА ПРЕТСТАВА „ХЕРОИ 4:33“ ПРЕМИЕРНО НА МОТ, СЕКОЈ ГОСТИН ЌЕ ГЛЕДА САМ ПО 4:33 МИНУТИ ВО ЕДНА СОБА

„ЌЕ ИМА УТРЕ“ – 45. ИЗДАНИЕ НА МОТ СО ХИБРИДНА ПРОГРАМА

СКОПСКА ПРЕМИЕРА НА „НЕСООДВЕТНО ЗА НА РАБОТА“ И КОНЦЕРТ НА „ТАЈГЕР ЛИЛИС“ ВЕЧЕРВА НА МОТ