ШЕСТОТО ИЗДАНИЕ НА БАВНАТА МОТОТРКА Е НА 29 ОКТОМВРИ, ПОБЕДНИК Е ОНОЈ КОЈ НАЈСПОРО ЌЕ СТИГНЕ ДО ЦЕЛТА