мраз

Таг
26Вести

НАЈЧИСТИОТ МРАЗ НА СВЕТОТ ПАТУВА НАД 16.000 КИЛОМЕТРИ ЗА ДА СЕ ПИЈАТ КОКТЕЛИ ВО ДУБАИ

КИНЕСКИОТ ГРАД ХАРБИН ГИ ОТВОРИ СВОИТЕ ЧУДЕСНИ ГРАДБИ ОД МРАЗ И СНЕГ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

СЕ ОТВОРИ 34. ИЗДАНИЕ НА ЛЕДЕНИОТ ХОТЕЛ ВО ШВЕДСКА, ГО ИЗРАБОТИЈА 32 УМЕТНИЦИ ОД ЦЕЛ СВЕТ

ЛЕДЕНИОТ СВЕТ ВО КИНЕСКИОТ ГРАД ХАРБИН СЕ ОТВОРИ ПО 39. ПАТ

ЛЕДЕНИОТ ХОТЕЛ ВО ШВЕДСКА СЕ ОТВОРИ ПО 33. ПАТ, ВО СОБИТЕ СЕ СПИЕ НА -5 СТЕПЕНИ

ЛЕДЕНИОТ ХОТЕЛ ВО ШВЕДСКА СЕ ОТВОРИ ПО 32. ПАТ, ПРВПАТ СОДРЖИ ЦВЕЌИЊА И РАСТЕНИЈА

СТУДЕНИОТ БРАН НИЗ ЕВРОПА ОВОЗМОЖИ ЛИЗГАЊЕ НА ЗАМРЗНАТИ ЕЗЕРА И КАНАЛИ, ПОЛИЦИЈАТА ПРЕКИНА ТЕХНО ЗАБАВА НА МРАЗ ВО БЕРЛИН

ЛЕДЕНИОТ СВЕТ ВО КИНЕСКИОТ ГРАД ХАРБИН СЕ ОТВОРИ ПО 37. ПАТ, ИЗГРАДЕН Е ЗА САМО 18 ДЕНА