Мртво Море

Таг
3Вести

НАЈДЛАБОКАТА КОПНЕНА ТОЧКА НА ЗЕМЈАТА ОТКРИЕНА НА АНТАРКТИК

КАКО ДРУГА ПЛАНЕТА – ВО ИЗРАЕЛ ОТКРИЕНА НАЈДОЛГАТА СОЛЕНА ПЕШТЕРА НА СВЕТОТ