КОЛКУ И ДА ДЕМОТИВИРААТ ОКОЛНОСТИТЕ, СЕКОГАШ ИМА ПАТ ДО УСПЕХОТ, ВЕЛИ МОДНИОТ КРЕАТОР МУАМЕД МАЛИКОВСКИ