Мулен руж

Таг
2Вести

„МУЛЕН РУЖ“ ГО ЗАКАЖА ПРВИОТ КАН-КАН ВО СЕПТЕМВРИ ПО НАЈДОЛГОТО ЗАТВОРАЊЕ ВО ПОСЛЕДНИТЕ 100 ГОДИНИ

МУЛЕН РУЖ ПРОСЛАВИ 130 ГОДИНИ СО КАН-КАН ТАНЦ И ШАМПАЊСКО