мултипла склероза

Таг
4Вести

КРИСТИНА ЕПЛГЕЈТ ДОБИ ЅВЕЗДА НА ПАТЕКАТА НА СЛАВНИТЕ ДОДЕКА СЕ БОРИ СО МУЛТИПЛА СКЛЕРОЗА

АКТЕРКАТА КРИСТИНА ЕПЛГЕЈТ ОБЈАВИ ДЕКА ИМА МУЛТИПЛА СКЛЕРОЗА

СЕЛМА БЛЕР ПРВПАТ СЕ ПОЈАВИ ВО ЈАВНОСТ ОТКАКО ОБЈАВИ ДЕКА ИМА МУЛТИПЛА СКЛЕРОЗА

АКТЕРКАТА СЕЛМА БЛЕР ОБЈАВИ ДЕКА ИМА МУЛТИПЛА СКЛЕРОЗА