мурал

Таг
23Вести

ИТАЛИЈАНСКИОТ УМЕТНИК ТВБОЈ УКРАСУВА ОШТЕТЕНИ ЗГРАДИ ВО КИЕВ И ОКОЛИНАТА СО СИНО-ЖОЛТИ МУРАЛИ

МУЗИЧКАТА ЛЕГЕНДА БОШКО СИМОНОВСКИ ДОБИ МУРАЛ НА ДОМОТ НА МЛАДИТЕ ВO ШТИП, КАДЕ ШТО РАБОТЕШЕ 40 ГОДИНИ

АДЕМИ СТАНА ПРВИОТ АКТИВЕН ИГРАЧ НА ДИНАМО КОЈ ДОБИ МУРАЛ ВО ЗАГРЕБ

РИДСКА НАСЕЛБА ВО ЛИМА ПРЕТВОРЕНА ВО НАЈГОЛЕМИОТ МУРАЛ ВО ЈУЖНА АМЕРИКА

МУРАЛОТ ЗА МЕУРЕСТ КОЗИНЕЦ ВО БОГДАНЦИ ПОВИКУВА НА ЗАШТИТА НА ОВА РЕТКО РАСТЕНИЕ

ДОМ НА ГРАДЕЖНИЦИ ВО СКОПЈЕ УКРАСЕН СО МУРАЛ ИНСПИРИРАН ОД ХОЛАНДСКИОТ СЛИКАР КАРЕЛ АПЕЛ

3.200 ГОДИНИ СТАР МУРАЛ ПОСВЕТЕН НА БОГ ПАЈАК ОТКРИЕН ВО ПЕРУ

НАСЛИКАВ ЗЕЛЕНИЛО ЗАШТО ГРАДОТ Е ПРЕНАТРУПАН СО БЕТОН, ВЕЛИ КРИСТИНА ЛАЗОСКА ЗА СВОЈОТ МУРАЛ ВО СКОПСКИ ЦЕНТАР

ХЕРОИТЕ НА ГРАДОТ – НОВ МУРАЛ НА СКОПСКАТА ПОЖАРНА КУЛА