Музеј на град Скопје

Таг
9Вести

СО ВИОЛИНСКИ НАСТАП НА АНА КОНДРАТЕНКО УТРЕ СЕ ЗАТВОРА ИЗЛОЖБАТА НА ВЛАДИМИР ГЕОРГИЕВСКИ

ИЗЛОЖБА ЗА СКОПСКИТЕ ЗАНАЕТЧИИ ПРЕД 8 МИЛЕНИУМИ ВО МУЗЕЈ НА ГРАД СКОПЈЕ

ИЗЛОЖБАТА „СКОПЈЕ ПРЕД ОСУМ МИЛЕНИУМИ“ СЕ ОТВОРА ВО МУЗЕЈ НА ГРАД СКОПЈЕ

ЗОРАН КАРДУЛА НЀ ВРАТИ ВО ЕДНО УБАВО ВРЕМЕ – ОТВОРЕНА ИЗЛОЖБАТА „АРХИТЕКТОНСКИ ИЛУСТРАЦИИ“ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ИЗЛОЖБА НА ЗОРАН КАРДУЛА СО АРХИТЕКТОНСКИ ИЛУСТРАЦИИ НА СПОМЕНИЦИ ВО МУЗЕЈ НА ГРАД СКОПЈЕ

БИЕНАЛЕТО НА МАКЕДОНСКА АРХИТЕКТУРА СЕ ОТВОРА ВЕЧЕРВА ВО МУЗЕЈ НА ГРАД СКОПЈЕ

ФЕСТИВАЛОТ ДЕСОНАНЦ НАЈАВИ УНИКАТНО АУДИОВИДЕО ШОУ ВО МУЗЕЈОТ НА ГРАД СКОПЈЕ

ИЗЛОЖБА ЗА 50. СВЕТСКА ГАЛЕРИЈА НА КАРИКАТУРИ НА „ОСТЕН“

АРХИТЕКТОНСКА ИЗЛОЖБА ЗА СКОПСКИТЕ ВИСОКОКАТНИЦИ ВО МУЗЕЈ НА ГРАД СКОПЈЕ