КАКО ДА ЈА ОТВОРАМ МОЈАТА ПАНДОРИНА КУТИЈА, ВЕЛИ НАОМИ КЕМБЕЛ ЗА ИЗЛОЖБАТА НА ФУСТАНИ И ЛИЧНИ ПРЕДМЕТИ ВО ЛОНДОН