музеј

Таг
58Вести

ВО ЗАГРЕБ ОТВОРЕН МУЗЕЈ ПОСВЕТЕН НА НОВИОТ БРАН НА ЕКСЈУ МУЗИКАТА ОД 1980-ИТЕ

25 ГОДИНИ НА МУЗЕЈОТ „ГУГЕНХАЈМ“ ВО БИЛБАО – НИЕДНА ЗГРАДА НЕМАЛА ТОЛКАВО ВЛИЈАНИЕ ВРЗ ЕДЕН ГРАД

ПО 23 ГОДИНИ ПОДГОТОВКА, АТИНА ЌЕ ОТВОРИ МУЗЕЈ ПОСВЕТЕН НА МАРИЈА КАЛАС

НОРВЕШКА ГО ОТВОРИ НОВИОТ НАЦИОНАЛЕН МУЗЕЈ СО ПОСТОЈАНА ПОСТАВКА ОД 6.500 ДЕЛА

НОВИОТ НАЦИОНАЛЕН МУЗЕЈ ВО ОСЛО ОД 600 МИЛИОНИ ЕВРА ЌЕ БИДЕ НАЈГОЛЕМИОТ ВО СКАНДИНАВИЈА

ДУБАИ ГО ОТВОРИ МУЗЕЈОТ НА ИДНИНАТА, ОПИШАН КАКО НАЈУБАВАТА ЗГРАДА НА СВЕТОТ

ДВАЈЦА БРИТАНЦИ ОТВОРИЈА МУЗЕЈ НА МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ, НАЈГРДИТЕ ДОБИЈА ПОСЕБНА ПОСТАВКА

РОТЕРДАМ ПОСТАВУВА ГЛОБАЛЕН ТРЕНД СО НОВИОТ МУЗЕЈ-СКЛАДИШТЕ, 151.000 ДЕЛА И ПРЕДМЕТИ СЕ ИЗЛОЖЕНИ ВО ПЕТ КЛИМАТСКИ ЗОНИ

ПО ЦЕЛА ДЕЦЕНИЈА ИЗГРАДБА, ОСЛО ГО ОТВОРА ОГРОМНИОТ МУЗЕЈ ПОСВЕТЕН НА ЕДВАРД МУНК