НЕ МИСЛЕВ ДЕКА ЌЕ ИЗГЛЕДАМ ВАКА ОДЛИЧНО НА 80 ГОДИНИ, ВЕЛИ ТИНА ТАРНЕР ЗА 80. РОДЕНДЕН