ПЕТ МЛАДИ ЕВРОПСКИ БЕНДА И МУЗИЧАРИ ЌЕ НАСТАПАТ НА ТРЕТОТО ИЗДАНИЕ НА МУЗИЧКИ БЛОК ВО МКЦ