музика на светот

Таг
2Вести

МУЗИЧАРИ ОД АФРИКА И ЕВРОПА НА 23. ОФФ-ФЕСТ, ГО ОТВОРА БЛУЗЕРОТ ОД НИГЕР, БОМБИНО

ОФФ-ФЕСТ ОДБЕЛЕЖУВА 20 ГОДИНИ СО ФАДО, САМБА И КАМЕРУНСКИ ЗВУЦИ