НОБЕЛОВЦИТЕ ЗА МИР МУРАД И МУКВЕГЕ СЕ ДОКАЗ ДЕКА ПРИКАЗНИТЕ НА ПРЕЖИВЕАНИТЕ ИМААТ ВРЕДНОСТ