награда ПЕГАЗ

Таг
2Вести

КОНКУРСОТ ЗА КНИЖЕВНАТА НАГРАДА „ПЕГАЗ“ ОТВОРЕН ДО 30 СЕПТЕМВРИ

НАГРАДАТА „ПЕГАЗ“ ЗА РОМАНИТЕ „ЛАЗАРКА“ И „МРТВИТЕ ЗНААТ НАЈДОБРО“