КОЈ ГО Е*Е ТРАМП, ИЗВИКА ДЕ НИРО НА ДОДЕЛУВАЊЕТО НА ТОНИ НАГРАДИТЕ И ДОБИ СТОЕЧКИ ОВАЦИИ