награда за животно дело

Таг
2Вести

ДРАГАН МИЈАЛКОВСКИ ЌЕ НАСТАПИ СО РЕВИСКИ ОРКЕСТАР НА „ЗЛАТНА БУБАМАРА“ И ЌЕ ДОБИЕ НАГРАДА ЗА ЖИВОТНО ДЕЛО

ВИ БЛАГОДАРАМ ШТО ИМАВТЕ МАДИЊА ДА МЕ ПОКАНИТЕ, КАЖА КЕВИН СПЕЈСИ ЗА НАГРАДАТА ЗА ЖИВОТНО ДЕЛО ВО ТОРИНО