најдобар млад џез музичар

Таг
2Вести

СЕ РАДУВАМ НА ИДНИТЕ АЛБУМИ И КОНЦЕРТИ – ДИМИШКОВСКИ ЈА ДОБИ НАГРАДАТА ЗА НАЈДОБАР МЛАД ЏЕЗ МУЗИЧАР

ЗЛАТЕН ОРИКС ОД СКОПСКИОТ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ ЗА ФИЛИП ДИМИШКОВСКИ