САКАМ ДА ГО ИГРАМ ТОА ШТО ЌЕ ДОЈДЕ НАКАЈ МЕНЕ, ВЕЛИ ГАБРИЕЛА ПЕТРУШЕВСКА ЗА ПРВАТА ПРЕТСТАВА ВО НОВИОТ МАТИЧЕН ТЕАТАР МНТ