ЏОРЏ КЛУНИ СО 239 МИЛИОНИ ДОЛАРИ Е НАЈПЛАТЕН АКТЕР ЗА 2018, А НЕ СНИМИЛ ФИЛМ ДВЕ ГОДИНИ