најскап град

Таг
2Вести

ЊУЈОРК И СИНГАПУР ЈА ПРЕЗЕДОА ТИТУЛАТА НА НАЈСКАПИ ГРАДОВИ НА СВЕТОТ

ГЛОБАЛНАТА ИНФЛАЦИЈА ГО НАПРАВИ ТЕЛ АВИВ НАЈСКАП ГРАД НА СВЕТОТ