„Најсреќниот човек на светот“

Таг
2Вести

„НАЈСРЕЌНИОТ ЧОВЕК НА СВЕТОТ“ ЈА ПОЧНУВА СВЕТСКАТА КИНОДИСТРИБУЦИЈА ОД ФРАНЦИЈА, ЌЕ УЧЕСТВУВА НА УШТЕ 12 ФЕСТИВАЛИ

„НАЈСРЕЌНИОТ ЧОВЕК НА СВЕТОТ“ НА ТЕОНА МИТЕВСКА ДЕНЕСКА СО СВЕТСКА ПРЕМИЕРА НА ВЕНЕЦИСКИОТ ФЕСТИВАЛ