наоди

Таг
2Вести

ИСКЛУЧИТЕЛНИ ПОГРЕБНИ НАОДИ СТАРИ НАД 2.000 ГОДИНИ ОТКРИЕНИ ВО ПРЕСПАНСКО

ВО ЛОКАЛИТЕТОТ СТОБИ ОТКРИЕНА ЈУЖНАТА ПОРТА, ВТОР ВЛЕЗ ВО ГРАДОТ