Наоми Вотс

Таг
2Вести

ПРИКВЕЛ НА „ИГРА НА ТРОНОВИ“ ПОЧНА ДА СЕ СНИМА ВО СЕВЕРНА ИРСКА ПОД РАБОТЕН НАСЛОВ „КРВАВА МЕСЕЧИНА“

НАОМИ ВОТС ЈА ДОБИ ГЛАВНАТА УЛОГА ВО НОВАТА СЕРИЈА ИНСПИРИРАНА ОД „ИГРА НА ТРОНОВИ“